Feestje?

De Koetillers kunnen elk feest opluisteren. U kunt ons inhuren voor:

Bruiloften

Heeft het bruidspaar alles al. Of wil je een keer wat anders geven. Op zoek naar een origineel cadeau voor het bruidspaar. Geef met je familie of vrienden een spectaculair optreden van de Koetillers cadeau. Het wordt de verrassing van de avond. Veertien muzikanten in het stijlvolle zwart met daarop het bekende gilet van koeienstof. En natuurlijk lopen de Koetillers op koeienklompen. Het repertoire voor een bruiloft kan in 1 woord worden samengevat: feest!

Als bruidspaar zelf kun je natuurlijk ook je gasten verrassen. Een optreden van de Koetillers betekent steevast de voetjes van de vloer en de sfeer voor de rest van de avond is bepaald. Het feest kan niet meer stuk. Al uw gasten zullen zich uw bijzondere feest zeker niet snel vergeten en er nog vaak over napraten.

Bruiloft arrangement

Voor prijsopgave of nadere informatie: boekingen@koetillers.nl

Bedrijfsfeestjes

De opening van een nieuw pand, een open dag, een jubileum of een feestavond? Zomaar wat voorbeelden van bedrijfsfeesten waar de Koetillers de sfeer nog verder kunnen verhogen. Of het nu gaat om luisterpubliek of een avond "voetjes van de vloer", de Koetillers kunnen op elke situatie inspelen.
De muziek, show en kleding zorgen er voor dat u met de Koetillers eens wat anders in huis haalt.
Wij spelen alle nummers uit het hoofd, dus zonder bladmuziek, wat de interactie met uw medewerker ten goede komt.
Kortom, de kracht van de Koetillers = repertoire x show x kleding.

Bedrijfsfeest arrangement

Voor prijsopgave of nadere informatie: boekingen@koetillers.nl

Evenementen

De Koetillers hebben veel ervaring met het muzikaal opluisteren van diverse soorten evenementen, zowel binnen als buiten (open huis, opening winkelstraat, kermis, gondelvaart, carnavalsfeest, etc.).
De muziek, show en kleding zorgen er voor dat u met de Koetillers een publiekstrekker in huis haalt. Daarnaast spelen wij alle nummers uit het hoofd, dus zonder bladmuziek, wat de interactie met het publiek ten goede komt. Daardoor kunnen wij ook makkelijk “dweilen”.
Kortom, de kracht van de Koetillers = repertoire x show x kleding.

Evenementenarrangement

Voor prijsopgave of nadere informatie: boekingen@koetillers.nl

Sportverenigingen

Kampioen geworden, een feestavond van de club, een open dag of zomaar een feest? Er zijn genoeg redenen te bedenken om een feestje te vieren. En de Koetillers zijn daar graag bij aanwezig om het nog gezelliger te maken met een optreden. Met lekkere meezingers en aanstekelijke knalnummers zorgen wij dat het feest helemaal los gaat.

Sportverenigingen arrangement

Voor prijsopgave of nadere informatie: boekingen@koetillers.nl

Overige

Natuurlijk is elke feestje anders. Heeft u een speciale wens, neem dan contact met ons op via info@koetillers.nl.